OnePlus jedan pregled, moj omiljeni telefon

Što znači "dobar telefon"? Znači li to glomazno sučelje ili nepotrebno unaprijed instaliran nepotrebni softver? Znači li to da telefon mora biti od tvrtke (HTC, Samsung, LG, Sony, itd.)?
Ništa od navedenog. Je li dobar telefon koji izgleda dobro, kreće se dobro, ima dobar izbor a uz to je i jeftinije.
Ja sam opisao OnePlus Jedan od njih, jer je ovaj telefon je vrlo brz, dobro izgleda i ima odličnu bateriju među ostalima, naravno.
Nakon što je osnovana prije godinu OnePlus tvrtka, tvrtka koja ima za cilj da vrhunske proizvode po pristupačnim cijenama. Do sada je uspio OnePlus jedan i sve to bez oglašavanja, bez tradicije i bez agresivnog marketinga. Ono što su obećanje, vrhunski telefon po pristojnoj cijeni.
Zato mislim OnePlus Jedan od njih je bolji od Samsung Galaxy ili LG S5 G3?
Zato što je brže, jeftinije i popustljiviji (Flexible jamstvo).
Ako Korijen OnePlus jedan Ne gubite garanciju
OnePlus One vrlo brzo zbog lagane sučelje
OnePlus One je vrlo brzo interne memorije (što je vrlo važno)

2015-03-30_20-23-14
Slika snimljena na pregledu pošta na OnePlus One anandtech.com
OnePlus Jedan ima jako dobar izbor (8.20 sati zaslon na vrijeme)
2015-03-30_20-11-19
OnePlus Jedan ima funkciju power off alarm
OnePlus Jedan je default overclock profila
Screenshot_2015-03-30-20-14-48
OnePlus Jedan ima vrlo dobra soba
OnePlus One 4k DCI snimanja HDR (nitko ne radi)
Jedan OnePlus se slike sirove (malo to učiniti)
Jedan OnePlus se slike na dugim ekspozicijama (neki to učiniti)
Popis ROM, zrna i oporavak dostupni na službeni forum OnePlus One
Popis bi mogao otići, ali ne želite da vas opterećujemo.
Što je moje mišljenje?
OnePlus Jedan od njih je prvi telefon koji ne osjećaju potrebu da ga proda, je telefon koji mi daje upravo ono što sam oduvijek je potrebno:
Brzina
procesorska snaga
prilagođavanje
sloboda
Autonomija
Sada drugi proizvođači trebali misliti dvaput prije bacanja telefona na tržištu učitava s bloatware i nespretnim sučelja na višim cijenama.
Mi nismo u neznanju, možemo vidjeti da je.
Zašto platiti 2500-3000 Lei za telefon koji ne košta više od 200 dolara tvornice njega?
Nemojte se osjećati duped?

Pret - OnePlus ONE 5.5 ″ Android 4G LTE pametni telefon 3 GB Ram

To su čisto osobna mišljenja i ne biti svjestan od njih, osim ako ste uvjereni da smo bili iskreni.
Oni koji su već uložili u druge telefone ne trebaju da se osjećaju napadnuti na bilo koji način, sigurno ste zadovoljni stjecanje i morate ništa brinuti.


Vezani Tutoriali



O Cristian Cismaru

Sviđa mi se sve vezano za IT&C, volim dijeliti iskustva i informacije koje akumuliram svakodnevno.
Saznajte što ste naučili!

Komentari

  1. jeste li kupili ili poznavali nekoga tko je telefon direktno kupio od njih? sa ili bez pozivnice? jer mislim da je cijena treće strane malo visoka ... sigurno, ovo bi bilo posljednje rješenje u slučaju da to nije moguće izravno s web mjesta (sigurno, sveukupno, cijena je dobra, čak i kod nezavisnih prodavača)

    • Ne znam nikoga osobno tko je kupio od njih direktno.
      Ja bih kupiti na Amazonu (link gore) ili na Geekbuying (Španjolska depozita).

      • natrag: Ja sam nalog sada direktno iz moje stranice i dodao cos.deci martea.oricum ide, ne kupiti sada, jer sam necesar.vroiam proračuna da vidi da li se može živjeti na site.precizez da nisam u Rumunjskoj možda je to razlog zašto sam uspio uloviti tako brzo unul.am crni pješčenjaka preuzet iz euro.plus gb.64 350 20 25 standardne ili izraziti prometa.

      • da shvatim da je kabel za podatke / punjenje crveni, ravni, prisutan u recenzijama na netu? jer se kupuje odvojeno, a ne bih ga želio kupiti uzalud ... Razmišljao sam uzeti kaljeno staklo , također od njih, i preklopni poklopac ... sve košta 400 eura, s uključenim naknadama za dostavu. Mislim da je njihova banka napajanja idealna, iako još nije izašla. Možda dok ne dobijem telefon, bit će dostupan. Košta 16 euro.

      • Doru rekao je

        Pozdrav Cristian,
        Imam pitanje: kupio si na Geekbuying? Ja sam zainteresiran u Španjolskoj kao skladište kako bi izbjegli carine.

        Hvala ti na odgovoru.

    • Eduard rekao je

      Kupio sam si poziv u kolovozu 2014, na svojim web stranicama, a cijena je najbolje, pogotovo sada mogu izravno prevoziti u Rumunjskoj Euro 17. Dakle-1400 ukupni lei.

      Svaki utorak možete ga kupiti bez pozivnice.

  2. još nešto: može se kupiti u utorak bez pozivnice. samo u utorak, ali ne vidim velike šanse da se to prihvati na ovaj način

  3. da, moja loša: sad sam vidjela video, znak da ga imate ... Nisam obraćala pažnju, samo sam pročitala tekst i požurila.

  4. Dacian rekao je

    1. Cristi, možete testirati ili za testiranje Digi molimo kartica da vidi da li to ide dobro, pozive, podatkovne veze i sl?

    nakon toliko pozitivnih informativne biltene i pristojne cijene i želio bih u budućnosti da ga uzme.

    2. geekbuying je vrsta eMag online trgovine, Amazon? (Me tako čini).
    Ebay ili spolu?
    3. Metoda razmjene je zračna pošta, DHL i EMS. Mislim da je besplatna samo "zračna pošta", je li sigurno rukovati proizvodom dok ne stigne do mene?

    dobra recenzija, drugačija od ostalih pronađenih na internetu, stvarno nisam mislio da će postojati pametni telefon koji će se otvoriti ako se aktivira alarm. Huawei telefon (digi mobile) u toj crnoj boji koji nije imao sd utor ni memoriju, kameru, nije imao ništa „pametno“, nakon što se baterija tijekom noći potpuno ispraznila i telefon isključio, ali ujutro uključio, zazvonio je alarm zakazano, a zatim ponovno zatvoreno. Android iz samsunga koji sada posjedujem (nešto stariji model, oko 3 godine i nešto) ako je isključen, ujutro nema alarma.

    hvala i sretno dalje ukloniti tutoriali / biltene iste kvalitete

    • 1. Nisam testirao OnePlus One sa Digi kartice jer imam jedan. U svakom slučaju ja ne vidim zašto to ne bi trebalo ići.
      2. Geekbuying je online trgovine klasik. Amazon je kombinacija klasične i pošiljke dućan i eBay je aukcijska stranica u kombinaciji s pošiljkom.
      3. Moj savjet je da kravata DHL-a i kupiti skladište u Španjolskoj Geekbuying ili ga možete kupiti na Amazon.co.uk

      • Marius L. rekao je

        Kad smo već kod Amazona, Cristi ... Imam pitanje: na nekim proizvodima na Amazon.co.uk stoji "Otpremljeno iz Kine / Hong Konga itd.", Iako je objavljeno na web mjestu Velike Britanije. Što bih trebao razumjeti? Proizvod će mi biti isporučen izravno iz Kine / Hong Konga itd. ili Amazon posreduje u isporuci, u smislu da će se proizvod prvo poslati iz Azije na Amazon, a zatim će mi ga poslati Amazon.co.uk. Imate li pojma o tome? Hoću li morati platiti carinu ako kupujem na Amazon.co.uk, ali još uvijek se spominje "Otpremljeno iz Kine"? Zaista bih bio zahvalan kad biste me mogli prosvijetliti u ovome. Hvala vam! Sve najbolje!

        • Amazon je poput pošiljke, svatko može staviti proizvode na prodaju.
          Želite li biti sigurni da ste dobili proizvod brzo i nećete platiti porez, odabrat će Selleri u Europi.

          • Marius L. rekao je

            Hvala puno na odgovoru!

          • sveštenik rekao je

            Oh, ujače, kakva reputacija i kakva referenca na trgovinu, pošiljku, rekli ste mu, toliko su dugo bili privatizirani ...?>

          • Čak i ako ranije niste čuli taj izraz, ne znači da je ovakav posao mrtav. Naprotiv, aktualniji je nego ikad. Primjer "hosta":
            raskrižje
            Cora
            Auchan
            eMag
            Amazon
            AliExpress

            Sada se prodavatelj koji robu donosi u "pošiljci" naziva partnerom ili trgovcem, a "domaćin" zarađuje dio dobiti.

    • Eduard rekao je

      Koristim karticu Digi, Optim Neograničeno pretplatu i Internet 3G ima vrlo dobru brzinu! unijeti samo roaming centrima, u suprotnom ići na Digi

  5. Florin rekao je

    Bok
    Ja sam ljubitelj svoje stranice, želio bih vas pitati, što mislite da Xiaomi telefon MI3?

    • Imam jako dobro mišljenje o kvaliteti kineskih telefona, i to: Meizu, Xiaomi, OnePlus, Oppo, Huawei.
      Budite oprezni, svaka tvrtka, i oni imaju širok spektar proizvoda. Mislim ima telefoni vrhu, a entry level telefone koji su slabiji.

  6. Možete li mi reći što ste vremenskim widget na zaslonu?

  7. jeancote rekao je

    Pozdrav Cristi, uzeo sam preporuke 4 svoj Nexus i čini se da rade kao jedan ekstra, bez tebe kupnje utjecati na njegovu drugu tutoriale.mutumesc čekati.

  8. nick5roo rekao je

    http://forum.softpedia.com/topic/970432-oneplus-one/ Jedan OnePlus forum
    http://forum.softpedia.com/topic/1013033-invitaii-oneplus-one/ Zahtjevi za pozivnice ili ponude pozivnica
    Ja osobno ovaj telefon (verzija 64Gb kupio u prosincu 6 1380 Lei) ide jako dobro s digi kartice plus internetu.

  9. Catalin rekao je

    Činilo se OnePlus DVA 5.5inch Qualcomm quad core smartphone 2.7GHz LTPS 3GB 64GB RAM ROM FDD-LTE 16.0MP 4G OTG NFC Miracastovim crna

    • nick5roo rekao je

      Dva se nije pojavio, slijedite gore navedene teme, tu su detalji. Što si vidio su curenja stranice. On bi se trebao pojaviti krajem ljeta.

  10. Alexu rekao je

    Sam si želim tutorial o instaliranju sustava Windows 8 ili 8.1 u načinu rada UEFI, što su prednosti i mane, da li zaslužuju ili da ga ne instalirate na način UEFI, a što postavke trebate učiniti u UEFI prije instalacije i drugi nesporazum koji želim biti pokrivena u udžbenik koji je također dio objekta, što je posao s visokim Boot.Am Secure potrebe tutorial o tome kako mi je ravno.

  11. FaqyaK rekao je

    Da, to je vrh hardver, ali mi se ne sviđa, jer je kućište je plastika, aluminij ili staklo ako je to bilo još zanimljivije za mene, ali s kućištem, tako da su svi jeftini plastični prsten.

    • Suprotno općem mišljenju, aluminija ili drugog metala nije prijateljski Atmosfera za to čini puno odricanja koje se plaćaju.
      Drugi nedostatak metala nije dobro apsorbiraju potrese i ogrebotine neugodan. Osim aluminija telefoni su jako hladno zimi.
      Nemojte misliti da metalni telefoni imaju svoje probleme ili nedostatke.

  12. Tudor rekao je

    Ja sam ga naručio u ožujku 24 2915 (utorak, kada je pozivnica) izravno s web-mjesta http://www.oneplus.net i ja platio za jednu 338G € 64, plus rezervni kabel temperet plus staklo, rekao sam rezerva biti tamo. Danas Kažem 31.03.2015 2-4 će doći Royal Mail tjedana nakon što sam kupio kada je rekao da će to biti isporučena u 4 dana. Nemate priliku birati što vam se post može doći u Rumunjskoj, dosegnuvši samo Royal Mail, kao što sam rekao u 2-4 tjedna. Kad dođe, on će vam reći više

    • Mislim da ste dobili na telefon preko 900 godina.
      ????
      To je, nakon datuma na koji ste poslali narudžbu.

      • Tudor rekao je

        Da, Cristian Cismaru, u pravu si, pogriješio sam s datumom. Ali siguran sam da ste razumjeli da je to bio vb od 24. ožujka 2015! I, baš danas, 02. travnja 2015. godine, primio sam telefon, što je u redu, super se kreće, stvarno mi se sviđa. Došao je s GLS poštom i nisam ništa dodatno platio, porez itd. Kažem da se isplati, sad da vidimo što i kako ...

  13. Veliki MINUS ovog telefona (koji ste vi, Cristi "zaboravio reći"!) Je: baterija (ne može se ukloniti)
    Dakle, bacanje na telefon nakon što je umro !!!
    D`aia je tako jeftino.
    Budi fer pa čak i ako ste zainteresirani za reklamni materijal.
    Ne zanima me vaše bisnitzul

    • 3 promijeniti bateriju u nekoliko minuta, čak i bez alata.
      Ipak, ova operacija se obavlja svakih 2 godina, tako da se ne mora brinuti.

    • Doina rekao je

      Ti si zlo, tvrd i pun prezira prema čovjeku; čak i ako je on to govorio (recimo hipotetski da je to učinio namjerno, što mislim da ne) bi mogao to reći u drugoj formi i druge riječi. To je vrlo lako uništiti sliku čovjeka na potezom pera.
      Dulje odražava i vidjeti ako ste učiniti nešto pogrešno.
      PS Ova stranica je podučavao tisuće ljudi da obrađuju računala i odsad šikare problema je kako se svaka koristi informacije dobivene .. Način na koji objašnjava mnoge probleme s kojima se suočavamo svaki dan, ona može razumjeti, a većina budala čovjek a ako to bude samo za to je pohvalno gesta svima koji nas uči kako koristiti računalo, a ne da ih daju u glavu.

      • To je to!
        Najčešće se ljudi osjećaju bolje kad odu jedan komentar flegmatičan.
        Ako to išta pomaže u njihovoj mentalnoj ili emocionalnoj rehabilitaciji, žrtvujem se. Za dobrobit društva ...
        ????
        U tim godinama sam razvio smisao za humor da nisam mislio da ću ikada imati. Te stvari ne utječu na nas na sve.
        Fanboy * je vrsta kamikaza terorista. Ne uzimajte njegovu "svetu knjigu" jer vam umire u grlu.

        * = Fanboy brand vjerna osoba, spremna za početak džihad protiv nevjernika () druge marke.

      • Čestitke za postavljanje.
        I ja imam isti pogled

    • Costi rekao je

      kako baciti na telefon ako baterija nije dobro? Ti si seronja.

  14. uf !!! Drago mi je da si mi rekao o "kineskosti", a ne o samsungu, lg, sine. Kako se kreće ovisi i o prilagođenom rumu. Na primjer: imam quadcore zte v967s i imam prilagođeni rom rumunjskog programera CARLIV. telefon se super brzo kreće. većina njih koristi play store i to vas prisiljava na gmail i cijeli google paket. Koristim klijent e-pošte u kojem imam 3 demail adrese s bojom za, svaka address.ca i marchet koriste 1mobile koji spremaju apk na karticu i rješavaju se google suite i sve sinkronizacije koje troše bateriju. Ne želim nikoga uzrujavati.
    cristi ako želiš napraviti tutorial i objasniti koje se usluge mogu zaustaviti na androidu, odnosno "tanko" (bez google suite-a) da se dobro kreće, da zadrži bateriju kao u Windowsima

  15. George rekao je

    Zanimljivo udžbenik, ali zašto ne napraviti tutorial na android 5 minusa smo sada, znam da ste učinili jednom u prošlosti, ali tek su prikazani kvalitete i nedostatke ništa.

    • Costelina rekao je

      i opet je nesporazum:
      ovaj telefon ima instaliran CyanogenMod (opcija na drugim telefonima koji uklanja odnosno morate ih instalirati
      ako se pojavljuju na kompatibilnom Android uklanjanje Štok da ima puno korisnih programa ili ne)
      tako da ne morate ih dobiti mekanu transplantaciju
      a ja kažem CyanogenMod je čist i čini je zazvonio telefon
      i baterije da, ja sam rekao u drugom tutorial oko jedne plus jedan mislim da je to problem
      odnosno morate zamijeniti svoj telefonski lijepo i da bi bilo bolje da nema glavobolje
      jedan preko drugog telefona je dobar za taj novac i vrha
      Mislim da ne vidim savršena
      Tko zna što budućnost hologrami će se pojaviti kao zvuk kako kažu Windows 10 pionir u nečemu

  16. Rais rekao je

    OnePlus ne poriču da netko nije dobar telefon, ali to je bolje nego iPhone L'6, 4 ih ili Xperia Galaxy Napomena Z3.Şi kao dokaz i dati link na pregled obavljen od strane CNET http://www.cnetfrance.fr/produits/oneplus-one-39810543.htm što jasno pokazuje da je dobar telefon, ali ne tako dobro kao gore, ali ono što je dobro za njega je omjer calitate.Deci cijena je dobar telefon po cijeni od are.Că vas i da ste zadovoljni s njim ili da vam se sviđa, ne znači da je najbolji.

    • Moramo shvatiti da snažne marke utječu na medijske vjeruje.
      Ono što je interes za promicanje CNET OnePlus jedan, oni nemaju proračun za oglašavanje.
      Često telefoni su prezentirani brzo nakon kratkog testa u roku od tjedan dana, tijekom kojih je nemoguće procijeniti objektivno. Intdeauna rezultat je isti, moćne tvrtke zarađuju najviše pozicije uoči mišljenja.
      Može se činiti da zvuči kao zavjeru, da je to tako.
      Moj savjet!
      Danas možete kupiti proizvod, a ako niste zadovoljni, vratite ga 30 dana.
      Pokušajte više telefona prije nego što se odlučite. Ostani s njima tjedan ili dva i vidjeti što možete.
      Yyyy, i početi s accestibile vrhunske proizvode.

  17. Costi rekao je

    salut.daca kupiti ovaj telefon na Amazon.co.uk, dođem kući ili običaji?

    • Tudor rekao je

      Naručio sam ga 24. ožujka 2015. godine i danas 02.04.2015. Kući ga je donio GLS poštom, nisam ništa dodatno platio, porez itd. Naručio sam ga izravno sa službene web stranice (utorak, kada je bez poziva). Nakon otprilike 3 dana šalje se Royal Mail-u, a odatle ide u UK (razumijem), a zatim u RO. To je dobro jer se carina više ne plaća. Ide super, sviđa mi se. Barem znam da u jednoj godini neću izgubiti puno novca kad možda poželim nešto bolje, možda Oneplus Two…. ostaje da se vidi !

  18. Florin C. rekao je

    Cristi molim ako možete u skoroj budućnosti predstaviti tutorial usluge i procesi android i koju ulogu (tj možete prestati sigurno, itd) .i tražili neto, ali otkrio sam da sam naučila puno za nicicum.Multumesc vaše tutoriali.

  19. Tudor rekao je

    Tko želi pozivnicu? I 2,

  20. Mihnea rekao je

    Kada napraviti tutorial OnePlus dva?

  21. Silviu rekao je

    U slučaju kvara na OneplusOne, kako to učiniti? U Rumunjskoj postoji bilo koje usluge za ovaj model?

  22. Tudor rekao je

    ME baterija oko jedan dan mi je polovica drži, do dva. To je malo bolji od Note 3, imao ranije. I beton u odnosu na brzinu s S5 Galaxy je brže, uključujući i mrežu. Cloncluzie: Drago mi je što neću izgubiti mnogo novca na moguću nadogradnju, zadovoljni kvalitetom / cijena

  23. mir68 rekao je

    Dok je prezentacija OnePlus jedan alat, iz onoga što sam vidio na internetu alat koji zna sve, a ne rade s Windows naredbenog retka (nakon otključavanja bootloader na korijen ažuriranja, uključujući ruma) .inc nešto što volio sam ovaj telefon: u roku od tjedan ažurirati 3 puta od os11-os11s-os12.
    Hvala unaprijed.

  24. Nelu Hiris rekao je

    Imam s5 kada je baterija u 10% i igranje stan baterija brži promet podataka počinje wifi Sua zašto? Hvala.

    • Nema potrebe za download bateriju. To čak i destruktivno isprazniti svaki put bateriju.
      U idealnom slučaju, kada se stavi telefon zadužen padne ispod 20%, a da ga ukloniti kada se naplaćuje.
      Vraćajući se na pitanje ta..telefoanele neke profile koji dolaze u rad u određenim trenucima. Loša baterija je okidač takvog profila. Profili mogu biti kreirani za gospodarstvo, za izvedbu, za plovidbu, za upotrebu u eksterijer, itd

      • Nelu Hiris rekao je

        Puno hvala Cristi.Deci shvatiti da teleofonul je ok i nema manu nimic.Am i mislio sam da je reprezentativna i ne zna se moj odgovor padne ispod intrebare.deci kada staviti ga 20% videotutorialele da incarcat.Urmaresc mnogo i tako sam uspio sam naučiti koliko, nešto sam stvarno cijeniti trud ste napravili.

  25. Nelu Hiris rekao je

    Želim kupiti moj telefon memorijsku karticu za rogfrumos Mi mi pomoći savjetom .What je najbolja kartica, tvrtka, klasa i brzina prijenosa, hvala

  26. Mihnea rekao je

    Cristi učiniti nešto da zvuči glasnije, hodati malo volumen!

  27. Robert rekao je

    ovo je prvi put da sam kupiti novi smartphone, a ja sam dobio sam jedan plus jedan

    Imam pitanje ... jeste li prvo formatirali bateriju? jer to nisam učinio i ne traje mi cijeli dan kako kažete u recenziji, iako ga koristim umjereno rekao bih

    • Li-ion baterije nisu formatiran.
      Vijek trajanja baterije ovisi o korištenju opcija se koristi snagu GSM signala, udaljenost router, kako uskladiti usluge koristi, itd, itd
      Normalno, kad se kupuje telefon, sklon trljati više nego što je normalno.
      Imati strpljenja da se dosta toga i tek tada ćete vidjeti kako ste.

      • Robert rekao je

        Da, i ja sam pročitao tu i tamo i shvatio sam da je nakon 5-6 kalibrira duži rad baterije. Čim sam dobio (30 travnja) 2 dan sam bio u planinama, gdje nisam imao signal mreže, bio sam u Digi mrežu i unesite roamingu. Vjerojatno sam jesti toliko bateriju jer mreža je u potrazi za. Istina je da sam se prilično mnogo kao i svaki osvjetljenja fotoaparat i nisam ga postaviti niže. Ja sam znatiželjan kako se nositi svakodnevni život u Bukureštu i optimizirati za njim.
        Osim ovog malog problema s baterijom, za koji se nadam da se prilagodi jako zadovoljan s njim. Super telefon, preporučujem!

  28. Alex rekao je

    Sal Cristi. Koju verziju CM ste učinili kad ste instalirali video?
    Aplikacija vjerojatno znate, ali možda bi mogao dati ažuriranje članak: oni iz OnePlus prodaje i Rumunjska nekim od 2 mjeseci, ali je povećao cijene po 50 eura i telefona kupio od njih na licu dolazi iz Velike Britanije, tako da EU i ne plaćaju nikakvu dodatnu naknadu ili druge običaje kao što je

    • U ovom vodiču I CM11s (Android 4.4 KiKat), verzija posebno izrađen za CyanogenMod OnePlus One.
      Sada sam CM12 koji se temelji na Android Lolipop.
      Što se tiče cijena u Rumunjskoj, to je normalno da će biti veći jer neki plaćaju carine i PDV-a.

      • Alex rekao je

        ms raspuns.Te pitate verziju CM za to, a ja sam na 44S (mislim da je najbolje i najstabilnije), ali još uvijek nije izvan 8h SOT
        Oni su podigli cijenu za cijelu Europu, pa to je više prikladan za uzeti u SAD, ako ste ga netko dovesti do vas

  29. Mihai rekao je

    Pozdrav.
    Možete mi reći kako sinkronizirati kontakte iz imenika s ljudima na facebooku koje se pojavljuju slike?
    Iz postavke, račune, facebook i samo sam pokušao zaustaviti sinkronizaciju opcije ili ukloniti korisnički račun.
    Automatska sinkronizacija omogućena je, ali to je sve. Problem je samo facebook.
    Mi android 5.0.2
    hvala

  30. Mihai rekao je

    Imao sam ovaj telefon i mogu reći da je super jak za koliko. Vrlo dobar telefon. Našao sam ga 2 minusa od kojih je samo jedan mi smeta najviše:
    1) koji žive u Parizu, a 4g pokrivenost je vrlo dobar, ali nije bilo malo OnePlus uvijek 4g jer on ne zna sve bendove 4g Francuske (to me smeta je najbolji)!

    2) zaslon osjetljiv na dodir softver se ponaša kao što se ponekad bizarno, kao da je malo previše osjetljivi (nešto sasvim poznat na XDA i tamo je bilo puno govora o tome), ali ne mogu reći da to nije tako uznemirujuće.

    U svakom slučaju, sve u svemu je super telefon na vrlo prihvatljiv.

  31. Costi rekao je

    Cristi.se zaslužuju razmjenjuju pozdrav Xperia z c6603 OnePlus jedan? Ja bih ga promijeniti, jer ne može otključati bootloader moj, i želim telefona biti slobodan od svih točaka gledišta

    • Adrian Gudus rekao je

      Jeste li ludi svijet sa svojim bootloadera. Rekao sam dva puta do sada da ste ostavili link na thread na XDA Developers forumu gdje vam korake za otključavanje bootloader Sony Xperia Z. Pronađite bolje!
      Poveznicu do vodiča za otključavanje pokretača pokreta za Sony Xperia Z možete pronaći u komentaru na tutorial "Kako koristiti TWRP oporavak na Androidu" koji možete pronaći u okviru za pretraživanje u gornjem desnom kutu ili odlaskom na početnu stranicu ), i klikom na 4. naslov / tutorial

  32. Costi rekao je

    prvo nisam te pitao, a ja ne znam što ste uzimajući kao što ste o turskom ne musca.vad razumijem ja ne mogu otključati bootloader, kao što ste napisali, gdje sam ti ostavila linkove pa neka Krist da mi odgovori (osim ako želi, naravno), a ne sebe staviti kad netko želi razgovarati samo s Cristi, ali ne i vama. a ako poludim tako lako, to znači da imate nekih problema

    • To tisuća nemoguće je reći kako otključati bootloader na Xperia Sony, jer nisam napravio taj uređaj koji testova i ispitivanja na njemu.
      Kao što sam vam već rekao u drugim prilikama, svaki model telefona ima svojih hirova. One od Sonyja je najteže "razbiti", jer vrlo strogo zaključavaju bootloader, ne ostavljajući vrata za programere. Stvar je u tome što je HTC učinio isto, ali sada su dobri.
      Zato sam uzeo OnePlus jedan, koji osim Nexus je telefonski stranice koje rade jednostavno otključavanje bootloader.

    • Adrian Gudus rekao je

      Ako razumijete engleski, možete. To je upravo ono što je rečeno u tom forumu temu o kojoj sam dao link. Oni su navedeni, nanizani, primjeri sve potrebne korake za otključavanje bootloader. Ti ne razumiješ engleski je drugi i gleda. Točno je da samo ne može otključati bootloader nije općenito ne idu za otključavanje bootloader i Sony Xperia Z. vas i YouTubea tutoriali o tome kako to učiniti, ali nažalost za vas, sve na engleskom jeziku. Sucks!

      • Costi rekao je

        Sjedni, novi 4.Eu sam napisao da se ne može otključati u cjelini, ali samo za one poput mene koji su dopušteni za otključavanje: no.După kako kaže Cristi, ljudi na Sony nisu ostavili rupe za programere da odblokira oni koji otključati dopušteno: no.Însa ne žele nastaviti razmjenjivati ​​s tobom, pogotovo kad si jedini koji zna engleski. Izvan vidi dobro razliku između Cristi vas. Ugodan dan

  33. Bogdan rekao je

    Pozdrav Cristi,

    Molim Vas da mi da ste imali isti osjećati dobro o OnePlus jedan? Hvala!

    • Da!
      Osim toga, oni iz OnePlus pokrenut će uskoro OnePlus 2. To će biti iznimno snažan telefon koji će biti opremljen sa Snapdragon 810, 4GB RAM, USB tipa C, ultra brz čitač otisaka prstiju i drugih.
      Ako nemate strpljenja za pokretanje OnePlus je 2, mirna OnePlus One mogu kupiti to je budućnost dokaz dovoljno za još 1-2 godina.

  34. Bogdan rekao je

    Hvala puno!

  35. Bogdan rekao je

    Pozdrav,
    Nakon vaše savjete sam uzeo OnePlus
    , Do sada je to točno onako kako si rekao. Puno hvala. Vi radite super posao.
    Reci mi molim te, ako vrijedno radite zadnji update za cijanogen i ako vaš android je bolje 5.02 4.44 koja dolazi s telefonom. Hvala Vam.

  36. Bogdan rekao je

    A ako možete li mi dati neki savjet o optimalnoj dizajn će biti velik.

  37. Bogdan rekao je

    Zašto ulazite 2G preskače i galaksiju s3 čujete sve 2G blagostanja. hvala

  38. necdelux rekao je

    glina Cristi .. Trebam savjet od vas, molim vas ... što kažete da vrijedi dati Nexus 5 na lg g2 ..? ... hvala unaprijed.

  39. Laurentiu rekao je

    Pozdrav Cristi. Možete li mi preporučiti mi link gdje mogu kupiti OnePlus poziv za dvoje? Ili, ako ste u potrazi sam imao hrabrosti da vam poslati novac za mene i naručiti :). Ja sam vidio kao nešto ebay.de, ali ja bih svoje mišljenje kako postupiti. Prijavljujem misle da traje predugo. Geerbest preporučujemo vam spremanje? Ima vrlo dobru cijenu. S poštovanjem.

  40. Cristi rekao je

    Pozdrav Cristi,

    Jeste li pokušali verziju NetHunter Kali Linux softver uvredljivih sigurnosti za OnePlus jedan?
    https://www.kali.org/kali-linux-nethunter/
    Bilo bi zanimljivo ako se uzme tutorial ili recenziju za ovu verziju softvera.

    Hvala!

  41. Pozdrav, moja je kćer naručila jedan od ovih ... nakon 2 dana automatski je nadogradila nešto ... i izgubila signal na mrežu ... ..sada se ponovno pokreće, ima nešto na usb ... ..ili kabelu punjenje ... ako ga držite priključenim, laptop radi, ako ga izvadite, isključuje se i više ne započinje Jeste li novac bacili kroz prozor? Kako ga se može toliko hvaliti ako ima toliko problema po cijeloj mreži, svijet se žali ... ima li sreće? 🙁

  42. Robert rekao je

    Cristi Pozdrav, Možete li mi dati svoje mišljenje: to je još uvijek vrijedi za kupnju jednog OnePlus Jedan 64 danas? Vidio sam ponudu od Ron 1550. Hvala lijepo.

  43. Adrian rekao je

    Pozdrav Cristi crontab Učinio sam sve što i mi ažurirati ver android 5.1.1 godine 4k UHD sobi, a ja se ne sviđa početak 4 puta 2k nekako znaju što je ??

  44. Adrian rekao je

    Ja sam ažuriranje ver 5.1.1, a ja više ne pojavljuje 4k deea DS i DC?

  45. Lucian rekao je

    Pozdrav Cristian,
    Kupio sam OnePlus One 64 a ne postaviti ga pucati neograničeno, možete li mi pomoći? Hvala unaprijed.

  46. Pozdrav, ja sam kupio jedan plus x, a ja ne rimski, ali oni kažu da ima izbornik na Rumunjski, možete imibda ruku .ias mijenjati softver, ali ne znam gdje da se i biti .Mulţumesc!

  47. Gabriel rekao je

    Bok. Također sam kupio Oneplus one sh i volio bih neka mišljenja ako je moguće. Na telefonu je cyanogenmod - cyanogen os 12.1 android 5.1.1 lizalica. Prije ovog telefona imao sam Note 1 i Huawei P7. Što je znatiželjno kod telefona jest da se ne pojavljuju pozivi, poruke izgubljene kao brojevi na ikonama mogu se utišati samo s tipki za glasnoću, a kad spojim slušalice, slušalice se ne pojavljuju. Želio sam znati je li Kitkat bolji od lizalice. Čini mi se ovo sučelje vrlo šareno možda i zahvaljujući želeu u boci Note 1 ili Huawei mrvici.Hvala

  48. Dorel Ban rekao je

    Dobra večer! Kada napraviti tutorial za jedan plus2? Imam ovaj telefon, a ja bi bio zainteresiran za takav tutorial! Problem nije rumunjski, ja Model A 2003! hvala

  49. Cristi Pozdrav! kako se ponašati kada OnePlus od vas ?? ti si kao sretan kao što si učinio kada je pregled ??

  50. Kako OnePlus jedan je ekran u odnosu na SuperAMOLED ??

  51. Adrian rekao je

    Pozdrav Crusti,
    Molimo Vas da svoje mišljenje o X OnePlus telefona želim ga kupiti.
    Hvala!
    pozdrav Adrian

    • OnePlus X je zanimljiv uređaj koji vrijedi cijenu. Na tržištu postoje i druge uzbudljive ponude koje su se pojavile u posljednje vrijeme. Izbor je na vama.

      • Adrian rekao je

        Hvala na odgovoru. Pročitao sam mišljenja mnogih ljudi koji su kupili ovaj telefon, bilo na pozivnicu kad se nije pojavio u Rumunjskoj, ili iz Rumunjske kad se počeo pojavljivati ​​(krajem prošle godine). Mnogi kažu da CM modificiran OP-om zapravo nije u redu, neki kažu da ne prepoznaje SD karticu, drugi da nema izbornik na rumunjskom (to nije ozbiljan problem), drugi kažu da baterija nije baš uspješna. Ne želim ga dugo produžavati, znam da ste imali (jeste li?) Imali Oneplus One i zato mi to jednostavno recite, ako biste sada kupili telefon s 5 telefona (to je za mene optimalno) i biste li trebali birati između 5 xy Samsung galaxy A2014 (5) i Oneplus X, koji biste odabrali, apstrahirajući da je A5 nešto jeftiniji?
        Hvala vam još jednom.
        Pozdrav.
        Adrian

  52. Adrian rekao je

    Cristi *

  53. Ana-Maria rekao je

    Cristi dobro! Stvarno mi treba savjet tau..Am stekla OnePlus Jedan u prosincu, tako da je telefon relativno nov, kupljen od Germania.După 3 tjedana umro sam prednje kamere, što znači da se ne može koristiti ometanje dogoditi linii..Problema oblik nije to. .Ieri Telefon potpuno umrla, imaju 80% baterija, a puni se închis.L imaju različite punjače, ali ne puni se, ja ne mogu otvoriti deschide..Ce da se radi? Hvala unaprijed !!

  54. Marijanska dvorane rekao je

    Cristi, što mislite da zaslužujete OnePlus Jedan u 2016? Ja se bave videorecording igrama kao što Minecraft, asfalta i Real Racing 8 3, drugo pitanje bi bilo: Mislite li da mogu to učiniti? hvala

  55. Marian rekao je

    Dobra večer,

    Tražim torbica OnePlus jednom (original stara je prilično istrošen znak da je učinio svoj posao), stigao sam na ovaj članak, koji ima više 1 godina.

    Budući da je prosinac 2014 vlasnik ovog telefona, mislio sam ostaviti neke stavove iz perspektive nekoga tko ima dovoljno prijatelja koji posjeduju ovaj telefon.

    - Telefon izgleda i ponaša se kao prvog dana (bio je zaštićen preklopnom maskom)
    - Autonomija još uvijek 1 dan intenzivnog korištenja tio poslovanja, 2 dana umjerene upotrebe. Preko dana mi nikad nije ponestalo baterije.
    - Nikad nisam osjetio potrebu isprazniti unutarnju memoriju (64, Gb)
    - Nisam službeno ažurirao 6.0, oni koji su to učinili imaju neke bugove
    - Nakon 6 mjeseci, kada se zaslon zagrije nakon igraće igre, u gornjem lijevom kutu pojavit će se mala žuta površina (žuta boja). Nakon 1 ili 2 minute nestaje.
    - Bačeno pješice desetke puta (na naslovnici), dano djeci da se njime igraju.
    - Da danas izgubim telefon, i dalje bih išao ovim putem

    RADI
    Bio sam ljubitelj rasponu Nexus, do OnePlus
    Imao sam ženu i ima S6
    Iphone svi rade kolege.

    Telrfon dobar, jeftini, izdržljiva i vrhunske performanse.

Izrazite svoje mišljenje

*

Ova web stranica koristi Akismet za smanjenje neželjene pošte. Saznajte kako se podaci vašeg komentara obrađuju.